dinsdag 4 oktober 2011

De beslissing

Verleden week was het spannend wachten, de consulente had gezegd dat ze met aandrang tegen 30 september de beslissing van de jeugdrechter moest weten, heel de week keken we spannend in de brievenbus of de gerechtsbrief er bij zou zitten, we hadden verwacht tegen 's woensdags ten vroegste, maar niks, donderderdag nog niks, en had me er dan al bij neer gelegd dat de 30ste niet zou lukken, donderdag avond kreeg ik dan telefoon van het internaat, die had zelf al eens gebeld, en de jeugdrechter had nog niks beslist, dus ja, nope 30ste!! maar dan 's vrijdags de 30ste kreeg ik 's middags telefoon van de consulente, ze had naar de griffier gebeld, en die deelde mee dat de jeugdrechter het had goedgekeurd dat Jonas weer definitief thuis mag wonen!
We zijn super content, nu start de thuisbegeleiding van 'Het raster' dat is speciale thuisbegeleiding voor Autisme.
We hadden ons echt niet kunnen inbeelden dat Jonas na een proefperiode van 6 maanden thuis te zijn terug zou moeten naar het internaat!
Tot zo ver ons nieuws alweer!

Voor de rest zijn er hier binnenkort een paar jarige, mijn ventje verjaart 12 oktober, en Yenthe word 20 oktober alweer 5 jaar, dan gaan we ook mee zijn verjaardag in de klas vieren, later meer hierover!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten